Last van onzekerheid, stress en/of angst?

Dit E-boek biedt een manier om dat zelf te veranderen.

  • Ben je het zat om vast te zitten, niet meer vooruit te komen?
  • Kun je maar niet in actie komen?
  • Stel je dingen uit waarvan je eigenlijk weet dat je het zou moeten doen ?
  • Voel je weerstand om iets nieuws te gaan ondernemen?
  • Merk je dat er weer een dag voorbij is en het weer niet is gelukt?
  • Heb je het idee of je in een doodlopende straat zit?
  • Ontdek de reden waarom je niet vooruit komt.
  • Ontdek een simpele manier om het op te lossen.
Bestel het E-boek

René Arns, auteur, EFT, claim een leven zonder angstIk heb zelf van het hele lijstje dat hierboven staat in meer of mindere mate last gehad. Het heeft mijn pad naar waar ik nu ben onnodig zwaar gemaakt. Mijn doel is nu voor zoveel mogelijk mensen hun pad makkelijker en vooral aangenamer te maken.

Mijn naam is René Arns, ik ben EFT behandelaar en auteur. Ik help sinds 2006 mensen om van voornoemde problemen af te komen. EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een techniek waarmee je snel en effectief je blokkades kunt opheffen.

Waarom heb ik dit boek geschreven en doe ik wat ik doe? Ik heb een manier ontdekt, die ik CLAIM heb genoemd, waarmee je op een simpele en effectieve wijze van je blokkades en weerstanden af kunt komen. Het mooie is dat het heel makkelijk te leren is en je dat zelf kunt.

Die manier heb ik in dit boek zo goed mogelijk beschreven met als doel om alles wat ik weet aan jou door te geven. Ik heb met het CLAIM traject™ al veel mensen mogen helpen en hun leven is blijvend ten goede veranderd. Een aantal van hun verhalen vind je hieronder. 

Maak kennis met wat ik heb ontdekt en beproefd in de praktijk door het eerste gedeelte van dit boek GRATIS te downloaden. Dit gedeelte is voor veel mensen al een grote eye-opener en ik hoop voor jou ook.

Marijke de Bruijn stuurde me na het lezen van dit gedeelte de volgende reactie:

"Ik had een proefabonnement op het Nederlands Dagblad en daar las ik over je boek (interview). Ik heb meteen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een gedeelte hiervan te kunnen downloaden! En dat is een kentering geweest! Want....ik begrijp mijn angst nu (!!), en daardoor kon ik er iets mee. Dat is in het (super) kort samengevat waar het omgaat. WAUW!! Ik begrijp mezelf en kan er iets mee!! Ik ben nu bijna angstvrij. Mensen in mijn omgeving die er vanaf weten, staan versteld. Hoe kan dat zo snel...vragen zij zich af." 

Klik op deze knop voor de download

DOWNLOAD GRATIS DEEL 1

Als aanvulling op dit boek bied ik je deze GRATIS bonussen aan

BONUS 1: Werkboek CLAIM - Categorizeren

CLAIM zijn de beginletters van de vijf stappen van het CLAIM proces.

De C is van categorizeren. Om dat goed te kunnen doen word je dit werkboek aangeboden. Dat helpt je om heel snel in kaart te brengen wat je tegenhoudt en dan kun je die oorzaken ook beter wegnemen met de techniek die in het boek wordt uitgelegd.

BONUS 2: Ademhaling - Brug tussen lichaam en geest

De C van CLAIM staat tevens voor Centreren. Er word je in het boek uitgelegd wat het is en waarom dat zo belangrijk is.

De manier die je niet alleen laat (con)centreren maar vooral ook nog zeer grote fysieke voordelen biedt is een ademhalingsoefening. In deze gids wordt daar nog dieper op ingegaan en worden je enige alternatieven aangereikt om uit te proberen.

Deze gids is het resultaat van langdurig empirisch onderzoek en bespaart je jaren, dat is mijn overtuiging.

In het boek vind je een link exclusief voor lezers waarmee je toegang krijgt tot deze bonussen.

claim een leven zonder angst, angst, uitstelgedrag, uitstellen, EFT, rené arns, depressie, faalangstHet E-BOEK IS IN  HET FORMAT E-PUB!

Dat betekent dat je het als een echt boek op alle e-readers maar ook op je tablet of telefoon kunt lezen!

Klik op de onderstaande knop. Na betaling krijg je direct toegang tot het E-boek en kun je het downloaden.

Het E-boek kost € 12,95 inclusief 21% BTW.

 

Bestel het E-Boek

Wat een mooi, duidelijk en helder boek. Dank. Dit is er echt zo een die de bakens verzet.

René van Beurden
René van Beurden IMBOLC Advocaten

Wat een prachtig en goed boek. En wat goed uitgelegd. Ik heb het in 1 adem uitgelezen en ben nu aan het stoeien met je handreikingen. Heel veel dank en wat een wijsheid..... Ik ben dankbaar dat ik het boek heb mogen lezen en ik zal het nog vele malen herlezen.

Mariët Baaij
Mariët Baaij Projust

 

Bekijk deze korte introductie over het boek.

Vind de pagina leuk op Facebook!

Reacties van lezers en ervaringen met CLAIM

Dit boek raakt mij, het is praktisch en geeft een handvat om het leven vorm te geven door dicht bij jezelf te blijven. Een aanrader voor ieder die wat van zijn leven wil maken en nu tegen blokkades oploopt.

Joke de Meris
Joke de Meris Joke de Meris praktijk voor inzicht en ontspanning

Het is een eenvoudig en praktisch boek wat je inzicht geeft in wat je tegenhoudt en het leert je een eenvoudige techniek om jouw blokkades zelf te kunnen aanpakken.  

Paul van der Wal
Paul van der Wal

De lange lijdensweg die gepaard ging  met het verlies van zijn vrouw, die leed aan een ongeneeslijke ziekte, heeft het leven en denken van René Arns voorgoed veranderd. Hij kwam tot de conclusie dat zijn gedrag en denkpatroon, en dat van heel veel mensen, in hoge mate wordt bepaald door reële maar vaker nog irreële angsten. Hij is gaan onderzoeken of dat niet anders kon. Het antwoord op die vraag heeft hij met het schrijven van dit boek overtuigend beantwoord. 

Boeiend beschrijft Arns zijn zoektocht langs deskundigen, religies en levensovertuigingen. De verworven kennis heeft van hem een ander mens gemaakt en daarom wil hij zijn kennis graag met de lezer delen. Hij vermijdt daarbij de valkuil van hoogdravende bewoordingen en het ophemelen van vage oosterse technieken. Op een laagdrempelige manier beschrijft hij effectieve technieken en oefeningen die iedereen kan toepassen. De ademhalingstechnieken bijvoorbeeld zijn eenvoudig aan te leren, kosten per dag weinig tijd maar zijn wel erg effectief.

Ik beveel dit boek daarom van harte aan. Want zoals Arns zelf zegt; ‘Wat heb je te verliezen, als het bij jou niet helpt, is er nog steeds niets aan de hand.

www.vandenboomtekst.nl

Peter van den Boom
Peter van den Boom van den Boom Tekstproducties
DOWNLOAD GRATIS DEEL 1
Edwin de Lijster

Het CLAIM traject heeft mij een vrij en gelukkig gevoel gegeven.

Ik had veel moeite om op autoritaire personen af te stappen. Dit kwam door bepaalde situaties uit mijn verleden. Ik had ook last van ander ontwijkend gedrag. Met René heb ik gekeken wat er zich in het verleden allemaal heeft afgespeeld en daarna zijn we daarmee aan de slag gegaan.

Door te kloppen, ben ik veel van deze angsten kwijt geraakt. Dat maakte het mogelijk om het verleden op een andere wijze te herbeleven en zo bepaalde situaties een andere uitkomst en betekenis te geven. Dit zorgde ervoor dat ik mijn figuurlijke rugzak heb achtergelaten en nu veel meer mezelf kan zijn.

Dit alles geeft me een vrij en gelukkig gevoel. Ik kan maar één ding zeggen, en dat is, René bedankt voor je hulp.

Edwin de Lijster, De Lijster Administratie en Belastingen

Kijk voor meer reacties op deze pagina.

Bestel het E-Boek