Boektrailer 'C.L.A.I.M een leven zonder angst

Waarom 'CLAIM een leven zonder angst'?

De eerste stappen In 2006 ben ik in de avond uren begonnen met het helpen van mensen. Daarbij ging het vooral om het oplossen van fysieke kwalen. Ik deed dat toen met Reiki waarin ik interesse had gekregen. Het fascineerde mij dat je in staat was met energie iets teweeg te brengen bij de ander. Ik ben daar uiteindelijk vanaf gestapt omdat ik niet gericht aan klachten kon werken. Je moest maar afwachten wat er gebeurde. Ik kwam vervolgens in aanraking met Emotional Freedom Techniques ofwel EFT. Met die techniek kon ik niet alleen heel gericht en concreet aan klachten werken, het was ook nog eens zeer effectief. Er gebeurden regelmatig wonderen. 

De oorzaak ontmaskerd

Wat mij met EFT duidelijk werd is dat de echte oorzaak van het overgrote deel van lichamelijk en psychische klachten negatieve emoties zijn, die verbonden zijn aan onverwerkte trauma's uit het verleden. De gemeenschappelijke noemer daarvan bleek angst te zijn. Nadat tot mij doordrong hoe groot de invloed van angst en daaraan gekoppelde stress is op ons leven en welzijn, voelde ik de behoefte om daar iets aan te doen. Ik ben mij gaan focussen op dit probleem en wilde een sluitende aanpak zien te vinden die snel tot een gewenst resultaat leidde. Ik wist inmiddels dat ik met EFT een krachtig stuk gereedschap in handen had dat daar een grote rol bij zou spelen. 

C.L.A.I.M. krijgt vorm

Ik heb in de loop der jaren een aantal technieken en methodes ontdekt en getest die effect sorteerden. Bovendien waren ze ook nog eens heel simpel te leren. Ik heb vervolgens deze technieken en methodes samengebracht in een gestructureerd stappenplan dat ik CLAIM ben gaan noemen; dat zijn de eerste letters van iedere stap. Met dat programma heb ik de nodige successen geboekt en een aantal van die verhalen zijn in het boek opgenomen.

Het duurzame medium: een boek

Ik heb een beperkte capaciteit en levensduur. In de mij resterende tijd kan ik maar een relatief klein aantal mensen met workshops en één op één sessies bereiken.

Met een boek schep ik een mogelijkheid om ontelbare mensen te bereiken. Dat besef heeft me ertoe gebracht om dat wat ik weet op te schrijven en ik heb geprobeerd dat op een wijze te doen, zodat je zonder mijn hulp de resultaten kunt boeken die je wenst.

Ik heb mijzelf dus overbodig gemaakt als het goed is. Maar daarmee stel ik velen in staat om zich te bevrijden van hun angst, ook als ik er niet meer ben. Papier is gelukkig heel geduldig! Ik hoop daarom dat heel veel mensen  profijt zullen hebben van dit boek nu en in de (verre) toekomst.

DOWNLOAD DIT E-BOEK HELEMAAL GRATIS!